Lokalmegleren AS

Lokalmegleren AS

VÅRE KJERNEVERDIER

Kjøp og salg av bolig er for mange den største handelen man gjør i livet. Vi i Lokalmegleren vet hvor stor denne avgjørelsen er for deg, og hvilken påvirkning denne har på ditt liv i årene som kommer. Gjennom solid faglig kompetanse, inngående lokalkunnskap, personlig oppfølging, fleksibilitet og tilgjengelighet ønsker vi å bidra til en kjøps- eller salgsprosess som er skreddersydd dine behov – og som du føler deg trygg på.
Vi oppfyller Estate-kjedens høye kvalitetskrav, og vår kompetanse er din trygghet!

Lokalmegleren – Lokalkjent der du bor!

Vårt kontor arbeider aktivt i området Drammen, Nedre Eiker, Lier, Sande og Svelvik. Hver megler har sitt spesialområde, både geografisk og praktisk og er således i stand til å gi den beste service og trygghet til både kjøper og selger.
Vi har den ekspertisen og lokalkunnskapen som er nødvendig for å kunne levere meglertjenester av ypperste kvalitet. Salg av alle typer eiendommer bygger på tillit, så overlat ikke ditt valg av megler til tilfeldighetene. Vi er opptatt av at du skal være fornøyd, og vårt fokus er å gi deg en trygg eiendomshandel, enten du er selger eller kjøper. Gjennom et godt utviklet kontaktnett, sikre rutiner, og et team du kan stole på, kan vi levere deg et kvalitetsprodukt.

Bilde av Tajinder Sharma

Tajinder Sharma

Daglig Leder

91 58 61 20

Send e-post

Bilde av Morten Rødseth

Morten Rødseth

Fagansvarlig

95 16 32 57

Send e-post

Bilde av Sven Arne Trolsrud

Sven Arne Trolsrud

Styreleder

32 82 25 00

Rinor Selmani

Eiendomsmeglerfullmektig/ Backoffice/ Kontoransvarlig

90 59 13 20

Send e-post

Til forsiden Boligsøk Besøk NEF Besøk oss på Facebook

Lokalmegleren AS • Bragernes Torg 2A, 3017 Drammen
Telefon: 32 82 25 00 • Telefaks: 32 82 25 08 • E-post:backoffice@lokalmegleren.no

Personvernserklæring